Wie zijn wij?

Off Road Solutions biedt oplossingen voor transportproblemen in lastig terrein. Wij hebben een groot assortiment aan ballonbanden en bieden vele toepassingen hiermee op diverse gebieden.
Onze mobiliteitsproducten hebben als doel mensen met een functionele beperking te laten genieten van strand, bos en ander zwaar terrein. Waar een gewone rolstoel of rollator blijft steken, gaan onze producten door.
Onze transportkarren maken een einde aan sjouwen met spullen op zware ondergronden. Waar andere producten u juist in de zwaarste ondergronden in de steek laten, helpen onze karren u overal.

Tot slot bieden onze watersportproducten trailers in diverse soorten en maten, waarmee zelfs in zand vaartuigen probleemloos gelanceerd kunnen worden.
Deze webwinkel heeft als doel u in staat te stellen snel en efficiënt uw product naar keuze te kunnen kopen. Wij beschikken over een breed netwerk en kunnen, indien het product wat u zoekt niet in deze winkel te vinden is, ook andere producten leveren. U bent van harte welkom hierover contact met ons op te nemen!

Hoe het begon
Off Road Solutions is voortgekomen uit het in 2009 opgerichte bedrijf Off Road Rolstoelen Nederland. Dit bedrijf werd opgericht met als doel stranden, bossen en ander natuurgebied beter toegankelijk te maken voor mensen met een lichamelijke beperking. Hiertoe werden allereerst elektrische rolstoelen met ballonbanden aangeboden. Stap voor stap werd in de daaropvolgende jaren het assortiment aan rolstoelen uitgebreid, en ook andere productcategorieën werden toegevoegd.

De mensen achter Off Road Solutions

Martijn Koppejan
Martijn is eigenaar van Off Road Solutions. Hij is verpleegkundige van origine en daarnaast vele jaren als strandwacht actief geweest langs de Zeeuwse kust. Daar zag hij met eigen ogen dat mensen met een lichamelijke beperking nauwelijks de mogelijkheid hadden van het strand te genieten. Dit bracht hem in 2009 ertoe het bedrijf Off Road Rolstoelen Nederland op te richten, om toegankelijkheid van strand en natuur te vergroten. Tegenwoordig houdt Martijn zich vooral bezig met in- en verkoop, verhuur, onderhoud en ontwikkeling van producten.

Edwin Roelse
Edwin draagt verantwoordelijkheid voor de webshop. Van origine afkomstig uit de ambulance-wereld heeft Edwin zijn sporen verdiend in de wereld van online verkoop van m.n. eerste hulp en reanimatie-artikelen. Enthousiast geworden door de mogelijkheden die de producten van Off Road Solutions bieden, is hij in 2018 begonnen een professionele webshop hiervoor te bouwen.

0